Announcements

Zusjesdag in Nijmegen!

Ben je ooit nieuwsgierig geweest waar andere studenten paaldansverenigingen zich eigenlijk mee bezig houden? Dan is dit je kans! Ga met ons op avontuur naar Nijmegen voor de allereerste ooit zusjesverenigings-dag in de geschiedenis van het paaldansen! We hebben een programma gemaakt waarvan wij denken dat het jullie interesse zal wekken en dat een sportieve, gezellige en relaxte dag garandeert. Het programma zal tussen 1 en 5 ‘s middags zijn, en er zal lunch zijn, een drankje achteraf en de mogelijkheid om te blijven voor avondeten!

Het programma bestaat uit drie workshops/activiteiten:
1 Floorwork, georganiseerd door ons;
2 Paaldansen, georganiseerd door SPV Blue;
3 Acro yoga, georganiseerd door Allega;
De drankjes achteraf worden georganiseerd door Lasya!

We zullen samen met de trein afreizen naar de prachtige stad Nijmegen, maar als je zelf vervoer hebt kunnen we je daar meeten. Laat ons weten waar je voorkeur naar uitgaat! Je kan inschrijven voor een email te sturen naar  bestuurnoordpole@gmail.com, en onderdeel uitmaken van deze geweldige dag voor maar 5 euro!! (Vervoer en drankjes achteraf niet inbegrepen.) Wees je er bewust van dat we een beperkt aantal plekken hebben, dus email snel om je van je plek te verzekeren!

Wat: awesome zusjesdag in Nijmegen
Wanneer: 2 maart 2019
Waar: Sportcentrum Nijmegen, Heyendaalseweg 141; zaal Multi2
Hoeveel: 5 euro

Once Upon A Sector Party

Woensdag 20 februari om 21:30 is het tijd voor de jaarlijkse Sector Party. Dit is een super leuk feest die de Noordpole samen organiseert met o.a. Deltaserat, Pugilice en Stugg. Het feest wordt gehouden in de Mesacosa.
Het thema is “Once upon a Sector Party”. Dus trek alvast je mooiste sprookjes outfit uit de kast en wie weet win jij een leuke prijs.
Bier, wijn en fris is te verkrijgen voor slechts €1,50 en de entree is gratis!

Wat? Sector Party
Wanneer? Woensdag 20 februari 21:30
Waar? Mesacosa, Zwanestraat

Twerkshop!

Weet je de twerkshop van vorig jaar nog? Tiffany is terug, are you ready to shake what your momma gave you?! Mis deze supervette workshop niet, en schrijf je in voor maar 5 euro door een mail te sturen naar wdnoordpole@gmail.com!

Wanneer? 23 februari, 18:15 – 19:45
Hoeveel? Maar €5!
Waar:  Zaal 1
Facebookevenement: https://www.facebook.com/events/309941942994255/

Weekendje weg

Elk jaar reizen we met zijn allen naar een geheime locatie voor een cool weekend voor activiteiten, zowel paaldansgerelateerd als gewoon voor de leuk. Hou de dagen vrij en leer je paaldansgenoten op een hele nieuwe manier kennen! Het is ook mogelijk om gewoon de training mee te pakken, maar we adviseren je om je te laten verrassen voor het hele weekend! 😉

What’s new? We hebben een locatie! Maar hij zal geheim blijven 😉 Stay tuned – meer informatie volgt!

Wanneer? 18 – 19 mei 2019
Facebookevenement: https://www.facebook.com/events/731585297222350/

Clubkampioenschappen

De eerste inschrijvingen zijn al binnen – heb jij er net zoveel zin in as wij?

Net als elk jaar, zal er voor elk level zowel een solo- als een duo-categorie zijn: beginner, intermediate 1, intermediate 2, en advanced. Daarbij zal er een mixed categorie zijn waarin participanten van verschillende niveaus samen een duo performance kunnen neerzetten! Voor het eerst zal er dit jaar ook een artistic pole categorie zijn!

Je kunt het nieuwe reglement bekijken door een mailtje te sturen aan het bestuur of het je trainer te vragen.

We zijn ook op zoek naar vrijwilligers om ons te helpen het evenement op te zetten op de dag zelf, en palen schoon te maken tussen participanten door. Geïnteresseerd? Stuur ons een mailtje! 🙂

Afgelopen jaar hebben we het kampioenschap moeten cancellen door gebrek aan aanmeldingen – laten we dat dit jaar voorkomen. Als je geïnteresseerd bent, stuur een mailtje naar bestuurnoordpole@gmail.com! 🙂

Wanneer? 20 april 2019
Waar:  ACLO, zaal 1
Facebookevenement: https://www.facebook.com/events/366796477447395/

Valentijnsdag borrel

Love in the air? Laten we het samen met Deltaserat, Northside Barbell, Puglice en Fairplay vieren!

All Round beviel ons zo goed dat we besloten hebben nog eens te gaan! 🙂 We kunnen poolen, darten, airhockeyen, en tafelvoetballen! Ook zijn er opties om te staan, zitten, dansen als je dapper bent en is er een mooie bar en gezellige sfeer.

Last but not least, de ACCIE heeft voor ons een superleuk spel voorbereid dat goed bij de dag past!

Laten we samenkomen en spelletjes spelen! Neem je paaldansbuddies vooral mee. 🙂

Wat: Valentijnsdag borrel
When? The 14th of February, 21.30
Where:  Akerkhof 4a, 9711 JB Groningen
Facebook event: https://www.facebook.com/events/318070285502217/

FotoCie

De Fotocie is op zoek naar leden die houden van fotograferen, sociaal en creatief zijn of dit willen leren. We zijn nog op zoek naar een lid dat het leuk vind om bij activiteiten foto’s te maken. Op dit moment bestaat de Fotocie uit twee leden en wordt er elke maand vergaderd. Een enthousiast derde lid dat van fotograferen houdt is van harte welkom! Stuur je sollicatie naar bestuurnoordpole@gmail.com. Dus ook als je beginner bent zien wij graag je sollicitatie. Een korte motivatie is al voldoende: wie je bent, waarom je bij de Fotocie wil en wat je wil leren of verwacht. We zien je graag tijdens een van onze vergaderingen!

Liefs, de FotoCie